The Midnight Academy

Uneori, pentru a descoperi adevarul, e nevoie sa muti muntii din loc
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 YuYu Hakusho

In jos 
AutorMesaj
Invader Lamu

avatar

Mesaje : 80
Data de înscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: YuYu Hakusho    Joi Aug 25, 2011 12:58 am

YuYu Hakusho ( 幽☆游☆白书 Yu Yu Hakusho ? , luminat "Files Ghost". sau "Poltergeist Report") este un japonez manga serie scrisă şi ilustrată de Yoshihiro Togashi . Numele seriei este scris YuYu Hakusho în mass-media Viz manga şi Yu Hakusho Yu în limba engleză din alte distribuţii de franciza. Seria spune povestea lui Yusuke Urameshi , un delincvent adolescenta care este lovit şi ucis de o maşină în timp ce încerca să salveze viaţa unui copil. După o serie de teste prezentat lui de Koenma , fiul domnitorului a Ciclului viata de apoi, Yusuke este reînviat şi a desemnat titlul de "Detective Underworld", cu care el trebuie să investigheze diverse cazuri care implică demoni şi apariţii în lumea umană. Manga devine mai mult axat pe arte marţiale şi lupte Competiþii pe masura ce progreseaza. Togashi inceput sa creeze YuYu Hakusho în jurul valorii de noiembrie 1990, bazându-seria privind intereselor sale în ocultism şi filmele de groază şi o influenţă de budist mitologie.
Manga a fost iniţial serializate în Shueisha 's Weekly Shonen Jump din decembrie 1990 până în iulie 1994. Seria este format din 175 capitole, colectate în 19 tankōbon volume. În America de Nord, manga a fugit complet în Viz lui Shonen Jump din ianuarie 2003 până în ianuarie 2010. Un anime adaptare compus din 112 episoade de televiziune a fost regizat de Noriyuki Abe si co-produs de Televiziunea Fuji , Yomiko Advertising, şi Pierrot Studio . Serialul de televiziune difuzat iniţial pe reţeaua de televiziune a Japoniei de la Fuji zece.10.1992-01.07.1995. Mai târziu a fost autorizat in America de Nord de către Funimation Entertainment în 2001, în cazul în care este difuzat pe populara Cartoon Network , inclusiv blocuri de Adult Swim si Toonami . Serialul de televiziune a fost de asemenea difuzate în diverse ţări din întreaga lume. Acesta este în prezent în curs difuzat în Japonia, alte parti ale Asiei, şi Europa de Est de către anime televiziune prin satelit de reţea Animax . YuYu Hakusho franciza a dus la două filme de animaţie, o serie de animaţii video iniţial (OVAs), albume audio, jocuri video , şi alte mărfuri.
YuYu Hakusho a fost bine primit de la debutul sau, cu manga de vânzare peste 40 de milioane de exemplare numai în Japonia şi câştigarea prestigiosul premiu Shogakukan Manga pentru Shōnen manga în 1993. Seria animat a castigat Animage Anime Grand Prix premiul pentru cel mai bun anime din 1994 şi 1995. YuYu Hakusho a fost urmărit de un număr mare de telespectatori în Japonia şi o gamă largă de grupe de vârstă din Statele Unite. Anime a fost dat clienţi predominant pozitive de către critici în America de Nord, care a scris compliment sale, caractere, şi suma de acţiune. Unii comentatorii au considerat că seria ca fiind prea repetitive.
The YuYu Hakusho serie manga a fost scris si desenat de Togashi şi serializat iniţial de Shueisha în japoneză revista Weekly Shonen Jump din decembrie 1990 până în iulie 1994. Seria manga este format din 175 capitole, care acoperă 19 tankōbon (colectate volume), cu primul fiind lansat pe 10 aprilie 1991 şi ultima lansat pe 12 decembrie 1994. Între 04 august 2004 şi 04 martie 2005, Shueisha a lansat kanzenban (complet) ediţii ale manga. Fiecare dintre cele 15 kanzenban volumele dispune de un capac nou şi capitole mai mult decât tankōbon ediţie. YuYu Hakusho a fost de asemenea publicat ca parte a Salt Shueisha Remix serie de reviste şi cărţi de stil. Nouă volume au fost eliberaţi între 22 decembrie 2008 şi 27 aprilie 2009. A bunkobon versiune a început publicarea pe 18 noiembrie, 2010.
O traducere în limba engleză a YuYu Hakusho manga a fost serializat în America de Nord de Viz Media în American Shonen Jump revista, în cazul în care a debutat în ianuarie 2003 inaugurală cauză şi sa încheiat în ianuarie 2010. Viz a lansat toate cele 19 volume colectate din limba engleză manga între 13 mai 2003 şi 02 martie 2010. Un total de 176 de capitole exista in acest format ca urmare a Viz tratarea suplimentare non-numerotate de la capitolul "Tales YuYu Hakusho: Două Shot" găsit în şapte volume (care se spune poveste a modului în care Hiei Kurama si intalnit prima data), astfel cum capitolul 64. YuYu Hakusho manga a fost licenţiat în plus, şi publicat în Asia şi Europa. O traducere franceză de la Kana , de exemplu, a început publicarea în 1997.
The YuYu Hakusho adaptare anime a fost regizat de Noriyuki Abe si co-produs de Televiziunea Fuji , Yomiko Advertising, şi Pierrot Studio. Această serie, alcătuit din episoade de televiziune 112, difuzată de la zece.10.1992-01.7.1995 la Fuji Televiziunea în Japonia. Anime diferit de materialul sursă de manga care conţin niveluri diferite de violenţă şi de profanare, precum şi modificări minore în stil de arta de la una la alta. La începutul anului 2001, seria a fost achiziţionată de Funimation Entertainment de Nord de distribuţie americane ca Yu Yu Hakusho: Fişiere Duhul de producţie Funimation a cunoscut o contribuţie semnificativă la voce actorul Justin Gatiti ., care nu numai a regizat dub, dar, de asemenea, a exprimat protagonistul Yusuke. Englezii au difuzat episoadele de la 23 februarie 2002 la 4 ianuarie 2006 pe Cartoon Network. Initial, episoadele s-au indicat pe canalul de Adult Swim bloc de programare din februarie 2002-aprilie 2003, şi a trecut la ei Toonami bloc de programare. Unele dintre reprezentări show original de conţinut pentru adulţi, inclusiv violenţă, umor sexual, şi limbaj aspru, precum şi unele discrepanţe controversate culturale au fost editate în spre difuzare. YuYu Hakusho a fost retras de Toonami în luna martie 2005 şi sa mutat la un slot de dimineaţa devreme a zilei de sâmbătă timp că luna octombrie în cazul în care seria terminat rula sale. Acesta a fost, de asemenea, difuzat netăiat, ca parte a blocului de programare Funimation pe TV Culori în 2006. Seria a fost distribuit în Regatul Unit de către MVM Films şi în Australia şi Noua Zeelandă de Madman Entertainment. Acesta este în prezent difuzat de televiziune prin satelit de reţea Animax în Asia de Est , Asia de Sud-Est , subcontinentul indian , şi a naţiunilor est-europene, cum ar fi Ungaria şi România. YuYu Hakusho a fost localizat în Filipine ca Fighter Duhul şi difuzate pe Reţeaua GMA încă din anul 1999.
Cele patru anotimpuri care compun seria de televiziune sunt fiecare arc povestea lor proprii şi care sunt menţionate ca "saga" de Funimation. În America de Nord, 32 compilaţii DVD au fost eliberate de către Funimation pentru cele patru saga, cu primul lansat pe 16 aprilie 2002, iar ultimul la 19 iulie 2005. Episoadele au fost puse în ambele editate şi formate netăiat. În plus, DVD cutii de colectare au fost eliberate pentru toate cele patru saga, fiecare conţinând toate episoadele din care saga special, cu excepţia Saga turneului Negru, care a fost împărţit în două cutii de colectare. Funimation lansat seturi caseta de sezon din anime incepand cu sezonul de cea de pe 08 iulie 2008 şi se încheie cu sezonul patru pe 13 ianuarie 2009. Fiecare set contine patru DVD-uri care au 28 episoade, sau un sfert din întreaga serie. Funimation a început eliberarea sezoane pe Blu-ray Disc pe 31 mai 2011. În Japonia, trei seturi de DVD separat multidisc caseta au fost lansate, precum şi DVD-uri în valoare totală de 28 112 toate episoade ale serialului. Home video japoneze distribuitor Bandai Visual a început eliberarea seria de pe Blu-ray Disc pe 27 octombrie 2009, cu primul set care conţine o drama a imaginii, setaţi după sfârşitul seriei.
Două filme de animaţie bazate pe YuYu Hakusho au fost produse. Ambele filme au un conţinut poveste originală care nu este canonic la manga. Yu Yu Hakusho: The Movie . a fost lansat in Japonia pe 10 iulie 1993 ca parte a unui festival de film de sezon. In film, protagonistii Yusuke Kuwabara şi sunt într-o misiune de a salva un Koenma răpit dintr-o pereche de demoni care doresc Sigiliul de Aur, un timbru utilizat pentru finalizarea condamnarea sufletelor in viata de apoi. AnimeWorks a lansat o versiune în limba engleză a filmului numit jumătate de oră pentru VHS atât în limba engleză-numit şi subtitrate formate de la 05 mai 1998 şi pe DVD pe 30 ian 2001. Yu Yu Hakusho Film: Raport Poltergeist , cunoscuta in Japonia, ca Yu Yu Hakusho: Meikai Hen Shito - Honō nr Kizuna ( 幽☆游☆白書冥界死闘篇炎の絆? , iluminat "Yu Yu Hakusho: capitol din Carnage Underworld lui - Obligaţiuni de Foc".) , a fost lansat in cinematografe japoneză pe 09 aprilie 1994. Intriga se învârte în jurul valorii de Yusuke si prietenii sai apărarea lumea umană împotriva locuitorilor de-al patrulea plan de existenţă numită "iad". Această facilitate full-lungime a primit o versiune în limba engleză numit de Central Park Media , care la eliberat pe VHS pe 3 martie, 1998 şi pe DVD pe 08 octombrie 2002.
O serie de YuYu Hakusho OVAs intitulat colectiv EIZO Hakusho ( 映像白书? , lit. "Raportul Image") a fost lansat in Japonia in format VHS între 1994 şi 1996. OVAs facilitate clipuri foarte scurt, care au loc după la sfârşitul seriei. Acestea conţin, de asemenea, montaje video din anime, cântece imagini , interviuri actor de voce, şi satiric filme animate scurt concentrându-se pe cele patru protagonişti. OVAs compus din trei volume, precum şi o deschidere şi se încheie enciclopedie. Un set de patru DVD cutia care conţine această serie a fost lansat in Japonia de Pony Canyon în 15 decembrie 2004.

YuYu Hakusho urmează Yusuke Urameshi , un delincvent stradă gălăgie, care, într-un act neobişnuită de altruism , este lovit de o maşină şi a ucis în încercarea de a salva un băiat tânăr, împingându-l din drum. Fantoma lui este întâmpinat de Boţan , o femeie care se introduce ca pilot al râului Styx , care sufletele feriboturile la "Underworld", în cazul în care acestea pot fi judecaţi pentru viaţa de apoi. Informează Boţan Yusuke că actul său a prins chiar Underworld prin surprindere şi că nu a fost încă un loc făcut pentru el, fie în rai sau iad. Astfel Koenma , fiul regelui domnitorului Underworld lui Enma , Yusuke oferă o şansă pentru a reveni la corpul său printr-o serie de teste. Yusuke reuseste cu ajutorul prietenilor săi Keiko şi Kuwabara Kazuma . După întoarcerea la viaţă, Koenma subvenţii Yusuke titlul de "Detective Underworld", l-încărcare cu investigarea activităţii supranaturale în lumea umană. Curând Yusuke este oprit în cazul său în primul rând, preluarea trei comori furate de la Underworld de o gaşcă de demoni: Hiei, Kurama şi Goki Yusuke colectează cele trei comori cu ajutorul tehnicii sale noi, "Rei Gun", o fotografie de aura de energie mental concediat de la degetul arătător. El apoi calatoreste la munte în căutare de vârstă, de sex feminin artist marţiale Genkai. Împreună cu rivalului său Kazuma Kuwabara, Yusuke luptă printr-un turneu organizat de Genkai pentru a găsi succesorului său. Yusuke utilizează concurenţei ca o acoperire pentru a căuta Rando, un demon care fură tehnicile de maestri in arte martiale si le ucide. Yusuke infrangeri Rando în runda finală a turneului şi trenuri cu Genkai pentru mai multe luni, castigarea maiestriei mai mult peste aura lui. Yusuke este apoi trimis la Castelul Maze în lumea de dincolo în care Kuwabara şi Kurama recent reformat şi Hiei îl va asista în înfrîngerea patru fiare , un cvartet de demoni care încearcă să şantajeze Koenma în înlăturarea barierei menţinându-le din uman lume.
Urmatorul caz Yusuke-l trimite pe o misiune de salvare, unde il intalneste pe Toguro , un om transformat în cel mai puternic de demoni. În scopul de a testa puterea lui, invită Toguro Yusuke la "Turneul Dark", un eveniment pus pe de oameni corupţi, bogate în care echipe de demoni, şi ocazional la om, lupta lupte înverşunate pentru şansa de a primi orice doresc ei dorinţă. Echipa Urameshi, constând din Yusuke, Kuwabara, Kurama, Hiei si Genkai deghizat, trece prin runde intense devreme pentru a face faţă Toguro echipa în finala şi de a câştiga turneul. Ei învaţă că proprietarului, echipa Toguro lui, Sakyo , a fost încercarea de a câştiga, în scopul de a crea o gaura mare din lumea umană a "Plane Demon", o lumea a treia ocupat exclusiv de demoni nenumărate. Cu pierderea lui, Sakyo distruge turneu arena, jertfirii de sine în acest proces.
Dupa turneu, Yusuke se întoarce acasă, dar are pic de timp pentru odihnă ca el este provocat la o lupta de trei adolescenti poseda puteri supraomeneşti şi care sfârşesc prin a lua ostatic detectiv. Kuwabara şi alţii l-salvare şi să înveţe că tot scenariul a fost un test pus de către Genkai. Este dezvăluit că Shinobu Sensui , predecesorul lui Yusuke ca Detectiv Underworld, a recrutat şase celelalte fiinţe puternice pentru a ajuta-l preia în cazul în care Sakyo rămas, deschiderea o gaura cu planul Demon, în scopul de a provoca genocid al rasei umane. Yusuke si prietenii lui provocare şi înfrângerea asociaţii Sensui unul câte unul, culminând într-o bătălie finală între cele două detectivi. Ucide Sensui Yusuke apoi se retrage în portal nou deschis cu planul Demon. Yusuke este renăscut ca un demon parţiale, descoperind că strămoşul său a trecut de stabilire a unei gene recesive care ar putea ascunde până când un moştenitor, cu suficientă putere ieşit la suprafaţă, atunci când liniei sale demonice ar fi dezvăluit. Yusuke calatoreste la planul de Demon şi înfrângerile cu Sensui ajutorul spiritului de strămoşul său, care preia controlul asupra corpului lui Yusuke pentru a termina lupta.
Deoarece a reveni la lumea umană, Yusuke este deposedat de titlu detectiv sale ca ordinele de Enma Rege el să fie capturat si executat cu teama că sângele lui Yusuke demonul ar putea provoca-l să meargă pe o dezordine în lumea umană. Yusuke, nedecontate la care au fost controlate de către strămoşul său Raizen , accepta o oferta de adepţii lui Raizen pentru a reveni la avion Demon. Raizen, dorind un succesor pe teritoriul său, este pe punctul de a muri de foame, o moarte care ar putea răsturna echilibrul delicat politică a competenţelor hotărâri trei avion Demon. Hiei Kurama şi sunt convocaţi de către celelalte două rigle, Mukuro şi Yomi , respectiv, să se pregătească pentru un război inevitabil. Cele trei trenului protagonişti în domeniul timp de un an, timp în care moare şi Raizen Yusuke moşteneşte pe teritoriul său. Yusuke ia iniţiativă şi propune un turneu luptă pentru numele adevaratul conducator al Plane Demon, care este acceptat de către Mukuro şi Yomi. În timpul turneului, Yusuke si Yomi întâlni în runda secundă în cazul în care eliminarea Yusuke este înfrânt şi bătut inconştient. Yusuke trezeşte zile mai târziu pentru a găsi că turneul sa încheiat şi că o competiţie similară va avea loc la fiecare atât de des pentru a determina domnitorul Planul lui Demon. Yusuke rămâne în planul de Demon pentru un timp mai lung, dar în cele din urmă se întoarce în lumea umană care urmează să fie cu Keiko.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
YuYu Hakusho
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Midnight Academy :: Jocuri si altele :: Descutii anime-
Mergi direct la: